Stougaardvvsteknik
Ve godkendt
fjernvarme logo
KMO certifikat

Luft til vand varmepumpe

VVS-eksperter i installation og rådgivning

Overvejer du at få installeret en luft til vand varmepumpe? 

Med en luft til vand-varmepumpe genbruger I varmen i luften der hjælper med at opvarme jeres bolig og brugsvand. Med de høje priser på el og varme, er det en god investering for jer. Det er miljøvenligt og yderst pris besparende med hensyn til varme. Har du et oliefyr eller bruger du naturgas til opvarmning, bruger du typisk +50% mere i varmeudgifter. 

Fordele med en luft til vand-varmepumpe

Miljøvenlig

Vær med til at nedsætte CO2 udslippet

Energibesparende

Spar på din energi frem for et gasfyr eller oliefyr

Hurtig installation

Hurtig og effektiv installation & montering – ca. 1 – 2 dage.

Spar penge

Spar op til 50 % på din varmeregning om året

Lang levetid

En god løsning der sikrer en levetid på 15 – 20 år

Selvkørende

Når først den er installeret, er den selvkørende

Kræver lidt plads

En løsning der ikke fylder særlig meget plads

Lydsvag

En lydsvag løsning, der ikke larmer

Vi kan hjælpe med en sikker installation

Hos Stougaard VVS er vi specialister i installation og montering af luft til vand-varmepumper. Vi er en VE-godkendt virksomhed. Vi har hjulpet store og små husarealer og fået positiv feedback på vores arbejde og effektivitet.

Vil I have en sikker og effektiv installation og montering ? - Tøv ikke med at kontakte os! Vi er klar til at rådgive og svare på de spørgsmål I har. Vi vil altid bestræbe os på at svare og give besked på jeres henvendelser hurtigst muligt. 

luft til vand varmepumpe
luft til vand varmepumpe

Hvad koster en installation?

Prisen på luft til vand-varmepumpe afhænger meget af jeres husareal. Det er svært at angive en pris, da det afhænger af forskellige faktorer. Nogle af de faktorer der kan påvirke pris er dit varmeforbrug, dit varmesystem, og om jeres/dit hus er velisoleret eller ikke, isoleringen af vinduer m.m. 

Størrelsen på boligen har stor indflydelse på prisen. Dette skyldes at jo større et areal boligen har, desto mere kræver det af varmepumpen for at opvarme arealet.  

Hvordan virker en luft til vand-varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe omdanner varmeenergien i udeluften til varme og varmt brugsvand. En varmepumpe er tilkoblet med din boligs centralvarmesystem, som har den funktion at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanen. En luft til vand-varmepumpe er drevet af el og leverer typisk 3-5 gange mere varmeenergi, end el-energi.

Dette er en af de fremtrædende faktorer der gør en varmepumpe bæredygtig og økonomisk besparende for dig. Det er et langt mere bæredygtigt og billigere alternativ til f.eks. oliefyr, naturgas og fjernvarme. 

Hvornår skal du overveje en varmepumpe?

Skal du udskifte dit gamle gasfyr eller oliefyr, bør du klart overveje en luft til vand-varmepumpe som løsning. Samtidig med at du spare en kæmpe del på din varmeregning, hjælper du også med at nedsætte CO2 udledningen. Vores varmepumper kan anvendes til at opvarme dit rum og bolig og dit brugsvand. fremløbstemperaturen er ikke lige så høj som f.eks. et oliefyr eller gasfyr.

Før du overvejer en luft til vand-varmepumpe, bør du sikre dig hvordan din boligs fordelingsanlæg er. Er dit fordelingsanlæg et et-strengs anlæg, anbefaler vi på det kraftigste, at få lavet en forundersøgelse før du beslutter dig om at få en luft til vand-varmepumpe. Et-strengs anlæg er når der kun er et såkaldt varmerør, der løber igennem din bolig eller hus, som både forbinder dit frem - og returløb fra dine radiatorer. 

Har du et velisoleret hus eller bolig har du rigtig gode forudsætninger for at få en luft til vand-varmepumpe installeret. 

Hvis boligens fordelingsanlæg er et et-strengs anlæg, bør du få lavet en grundig forundersøgelse før du beslutter dig for sådan en løsning. Et et-strengs radiatoranlæg er, når der kun er et varmerør, som løber igennem hele huset, og som forbinder både frem- og returløb fra de enkelte radiatorer. 

Hvor meget kan du spare med en varmepumpe?

Som udgangspunkt afhænger besparelsen af dit energiforbrug og dit nuværende fyr. 

Hvis du har et gammelt oliefyr, så kan du spare helt op til 60 - 70 % på din varmeregning. 

Hvis du har et gasfyr, er der som regel også en del at spare. En varmepumpe er langt mere effektiv og så får man endda også en rabat fra starten på dit nuværende elforbrug. 

 

Få hjælp med din installation i dag

Lad os hjælpe dig med at installere og montere din luft til vand-varmepumpe sikkert og hurtigt. Skriv til os i dag og indhent et godt tilbud. 

Kontakt liste

Sociale profiler

Andet

Stougaardvvsteknik

Stougaardvvsteknik

Copyright: Stougaardvvsteknik.dk 2022

Certifikater

KMO certifikat
Ve godkendt