Stougaardvvsteknik
Ve godkendt
fjernvarme logo
KMO certifikat

Luft til luft varmepumpe

VVS-eksperter i installation og rådgivning

Fordele med en luft til luft-varmepumpe

Miljøvenlig

Vær med til at nedsætte CO2 udslippet

Energibesparende

Spar på din energi frem for et gasfyr eller oliefyr

Hurtig installation

Hurtig og effektiv installation & montering – ca. 1 – 2 dage.

Spar penge

Spar op til 30 % på din varmeregning om året

Lang levetid

En god løsning der sikrer en levetid på 15 – 20 år

Selvkørende

Når først den er installeret, er den selvkørende

Kræver lidt plads

En løsning der ikke fylder særlig meget plads

Lydsvag

En lydsvag løsning, der ikke larmer

Vi installerer og monterer din varmepumpe

Hos Stougaard VVS er vi specialister i installation og montering af luft til luft-varmepumper. Vi er en VE-godkendt virksomhed. Vi har hjulpet store og små husarealer og fået positiv feedback på vores arbejde og effektivitet.

Vil I have en sikker og effektiv installation og montering ? - Tøv ikke med at kontakte os! Vi er klar til at rådgive og svare på de spørgsmål I har. Vi vil altid bestræbe os på at svare og give besked på jeres henvendelser hurtigst muligt. 

Luft til luft varmepumpe

Hvad er en luft til luft-varmepumpe?

Når du har fået installeret din luft til luft-varmepumpe, hjælper pumpen med at omdanne varmen i udendørsluften til varme der blæses direkte ind i dit hus eller bolig. Går du og leder efter et alternativ til din el-varme, vil denne løsning være et rigtig godt bud. En varmepumpes virkningsgrad er utrolig høj, og kan skabe lige omkring 4-5 kWh varme for hver kWh el som den bruger/anvender. 

Nem og hurtig installation

En luft til luft-varmepumpe tager ikke særlig lang tid at installere og montere. Typisk vil sådan en installation tage højst en dag, og nogle tilfælde kun 2-4 timer at installere. 

Som udgangspunkt skal der monteres to dele for at installationen kan fuldføres. En såkaldt inde - og udedel, hvor der skal bores et hul gennem ydermuren til jeres rør, som kombinerer de to dele. 

En ting man bør holde sig for øje, er at med sådan en løsning er det nemmeste at opvarme, steder der er placeret tæt på varmepumpen. Varmen kan som sagt godt cirkulere ud i flere rum i jeres bolig, men det nemmest at opvarme det rum hvor selve pumpen placeres i. 

For at opnå den bedste effekt, anbefales det at alle jeres døre er åbne, når pumpen er i gang med opvarmning. Således sørger i for at processen tager kortere tid. 

 

En god ide: 

Efter at installationen er fuldført til punkt og prikke, bør I kontakte jeres nuværende forsikringselskab, BBR-registreret og jeres elselskab, da dette kan give jer en såkaldt reduceret elafgift. 

Hjælp til bedre indeklima

Når vinterperioderne nærmer sig med hastige skridt, er din varmepumpe, din bedste ven. Den kan billigt og hurtigt opvarme jeres hjem. Ligeledes kan den også have stor værdi på varme sommerdage, da den samtidig fungerer som en air conditioner, der kan nedkøle et rum eller flere. Med disse muligheder, kan du selv bestemme din temperatur. 

En varmepumpe er med til at give en god cirkulation af luften og varmen i boligen. Dette sker gennem ventilatoren. Cirkulationen af luft og varme, er en kæmpe fordel for dit indeklima. Du undgår fugt i dit hus, og samtidig hjælper din varmepumpe gennem et støvfilter, at filtere luften til et bedre indeklima i din bolig. 

Din varmepumpe larmer næsten ikke, og er generelt en rigtig støjdæmpet løsning. 

Med en luft til luft-varmepumpe, sikrer du dig et langt bedre indeklima, og en mere behagelig varme end varmen der kommer fra dine el-apparater. Ikke desto mindre, sparer du også en kæmpe sjat på varmeregningen om året. 

 

Lad os installerer din luft til luft-varmepumpe

Lad os hjælpe dig med at installere og montere din luft til luft-varmepumpe sikkert og hurtigt. Skriv til os i dag og indhent et godt tilbud. 

Kontakt liste

Sociale profiler

Andet

Stougaardvvsteknik

Stougaardvvsteknik

Copyright: Stougaardvvsteknik.dk 2022

Certifikater

KMO certifikat
Ve godkendt